Hem » Digital kompetens. » Telekompaketet

Telekompaketet


Åsa T svarade häromdagen . : Glasklart! Sverige har sin hållning sedan Renfors angående ”3-strikes”. Bra, ett starkt förtydligande där.

Det har rått en del oklarheter kring tilläggen. Hansson (Åsa’s sakkunniga) har bland annat diskuterat det här. Läs kommentarerna – en del intressanta ideer där.

Annonser

2 thoughts on “Telekompaketet

  1. Det finns ett intressant meningsutbyte om detta i kommentarsfältet hos Swartz, som visar att det inte är så solklarthttp://swartz.typepad.com/texplorer/2008/11/piratpartiet-och-framtiden.html

  2. Nej, det är inte helt klart om det finns saker att fundera på och ifrågasätta – se några frågor här i denna tråd om de 11 organisationerna som ser en fara med tillägg 181. http://www.odsvall.se/blog/2008/11/telekompaket-i-skuggan-av-obama/# Jag tycker man viftar bort de 11 väl lätt – Sedan är jag inte telekompakets-kunnig nog att avgöra om det är ”grönt” eller inte. Ska vi se positivt bitarna (vilket jag valde att göra i inlägget) så säger Åsa ”Glasklart! Vi kommer agera kraftfullt mot liknande händelser”. Vilket är ett starkt statement.Sedan kan man ju fundera vidare.. ur departementets blogg ” Men som jag också skrev tidigare, varför är inte Sveriges linje att hitta bättre formuleringar om man tycker att andemeningen i tilläggen är bra?” ”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s