Hem » Afrikaprojekt » Edubuntu

Edubuntu


Helt plötsligt iblandad i ett projekt där jag ska specificera mjukvaran (100% Open Source) för datorer som ska gå vidare till Afrika. Hur det nu gick till. Hur spännande som helst – I första fasen ska man leverera 10 st till test och utvärdering. Det blir Edubuntu i botten, så långt är det klart. Jag sitter precis och ska sätta ihop en Virtuaboxmaskin för prototyptestning. Open Source ÄR fantastiskt.

5 thoughts on “Edubuntu

  1. Kuligt!! Lycka till!Jag är själv inblandad i två open-source-projekt, NUnit och OpenTK. Bara med småsaker i NUnit (som kommentarer på API och en klass en gång), i OpenTK med feedback+tutorial en gång. Men visst är det kul!

  2. Ja man önskar man hade mera tid att stjälpa i projekten. OpenTK verkar intressant, det var nytt för mig.Själv var jag ett tag med i mediaportal – jättekul. Har nästa version av min emulator plugin liggande på hd:n, men helt kommit av mig nu.Det ultimata vore att ha ett jobb som någon dag i veckan sponsrade en för att jobba med ett OS-projekt.

  3. Fatta vad populärt det skulle bli att jobba hos oss om vi drog i gång någon firma O. Det socialt engagerade IT-företaget. Open-source fridays – Yes!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s